50 Km Ciutat de Santander

50 Km Ciutat de Santander

El passat 11 de juny de 2021, en el parc de la Vaguada de las Llama, es va celebrar, l’icònica prova de caràcter nacional, els 100 i 50 km Ciutat de Santander. La prova es va realitzar al parc de la Vaguada de las Llamas on calia completar un recorregut circular de 5 km, 20 i 10 voltes respectivament.

Paco Balasteguí Conteras, fondista del Club Esportiu Vinaròs, va participar en la modalitat de 50 km, assolint un nou repte després de superar anar de Vinaròs a Morella corrent i que li va servir com a bon entrenament per aquesta prova.

A les 7.00 del matí va començar la prova amb una temperatura agradable i amb el cel ennuvolat, que va permetre als atletes volar en els primers quilòmetres. Cap a les 9.00 el cel es va obrir deixant pas al sol de juny, augmentant les temperatures, que junt amb l’alta humitat de la ciutat va dificultar el rendiment en l’últim terç de la prova.

Aquest fer no va impedir que Paco aconseguira una de les seues millors marques i que de bon segur serà difícil d’oblidar. Amb un temps de 3 h 22′ 44″ i un ritme mitjà de 4.03 min/km, va aconseguir ser sub campió d’Espanya en la categoria M50 i la 26a posició en la general ABS.

Paco va estar acompanyat en tot moment pel seu germà Cláudio Balastegui, el qual li va brindar tot el seu suport, tan psicològic com en els avituallaments durant tota la prova.

Enhorabona pel resultat i agraïments al nostre patrocinador FACSAAïgues de Vinaròs

Alejandro Arroyo

2 Comments

Pablo Posted on16:52 - 14/06/2021

Qué grande Paco! Enhorabuena por esa gran marca que sólo está al alcance de muy pocos y proclamarte subcampeón de España en tu categoría!

Rosa Blanca Posted on19:35 - 14/06/2021

Paco!!! Enhorabona 👏👏👏👏👏

Leave a Reply