Cros de Vila-Real

Cros de Vila-Real

Inici de la temporada 2023 de camp a través

Passades les festes nadalenques amb la celebració de la tradicional Volta de Nadal i les diverses Sant Silvestre, la temporada federada va reprendre l’activitat el dia 8 de gener, amb un dels crossos puntuables per al Circuit Autonòmic, la ja clàssica per als i les nostres atletes carrera de Vila-Real.

En aquesta ocasió, i degut a les vacances del més menuts, només hi han participat atletes del nostre club en categoria S16 i S18; el resultat més destacat ha estat per a Aya Ameskour que ha aconseguit pujar al podi de la cursa S18, i sobre una distància de 4550m s’hi ha adjudicant la medalla de bronze; les seves companyes d’entrenament, Martina Contreras i Clàudia Arroyo han entrat en 7a i 10a posició respectivament.


A les prova S16 masculina amb un recorregut de 3600m i una de les participacions més altes de tota la matinal, hi ha competit Adam Chakkaf (25è), Martí Garcia (27è), Edgar Pérez (28è), Marcos Giménez (29è) i Miguel Collado (34è). A més, s’estrenaven a la categoria S18 Hugo Ramos i Héctor Fabregat i han completat 5400m. A partir d’aquest moment, els i les nostres atletes combinaran les proves de cross que resten del calendari, amb les de pista coberta que tot just comencen.


Xavier Fontelles (Director Tècnic)

Leave a Reply