Edu Pla guanya el 5K SME Vila-real

Edu Pla guanya el 5K SME Vila-real

El passat diumenge 21 d’Abril es va disputar la 9ª edició del 5K SME Vila-real amb un nou circuit que ha sigut homologat per la Federació d’Atletisme Comunitat Valenciana, convertint-lo en l’única prova de 5k en Ruta homologada de la província de Castelló en el calendari de la FACV des de fa molts anys. Aquest fet és un dels motius de la gran participació amb quasi 500 corredors.

Edu Pla, atleta del Club Esportiu Vinaròs, va fer una cursa molt intel.ligent, on al principi es va ficar en el segon grup líder, però en el km 2,5 ja liderava la cursa junt amb altres dos corredors. A falta de menys de 400 metres per al final va fer un canvi de ritme per avançar al primer corredor i proclamar-se campió absolut amb una marca de 16’03” (ritme 3:13 /km).

Juntament amb Edu, van participar:

  • Maribel Arenós (C.E. Vinaròs) va millorar la seua marca personal amb 21’10” (ritme 4:14 / km) i es va classificar en Primera posició de la seva categoría.
  • Felipe Beltrán (C. E. Vinaròs) va quedar en 2n lloc de la seua categoria i va fer millor marca personal amb 17’30” (ritme 3:30 / km).
  • Anabel Cubedo (Tri Davima) va quedar en 3ª posició de la seua categoria amb una marca de 23’52” (ritme 4:46 / km).
  • Pablo Ribera (C. E. Vinaròs) va fer millor marca personal amb 18’23” (ritme 3:41 / km).

Enhorabona als nostres atletes i entrenadors Xavier Fontelles i Juan Manuel Camacho pels grans resultats obtinguts!

P.D.: Avituallament final de carrera amb orxata i fartons!

Pablo Ribera

Leave a Reply