VI Marató de Logronyo

VI Marató de Logronyo

VI Marató de Logronyo. Maratón de Logroño. Paco Balastegui y Vicent Gondomar

Avui diumenge ha tingut lloc la VI Marató de Logronyo. Amb un dia increïble, la ciutat s’ha omplit de color gràcies a cadascuna de les camisetes que els atletes portaven defenent al seu club. Entre ells dos atletes veterans de soca i arrel, Paco Balastegui i Vicent Beltrán, amb unes quantes maratons a les seues esquenes.

Els primers quilòmetres de la prova han servit perquè cadascun d’ells agafara el seu ritme que els portaria a assolir el resultat esperat d’acord amb els entrenaments realitzats, però lamentablement a Vicent la ment li va jugar una mala passada i a partir de la mitja marató va reduir el seu ritme paulatinament. Malgrat aixó va aconseguir un registre final de 03:24:03. Un resultat que, la veritat siga dita, no està a l’abast de tothom.

Per una altra banda Paco es va trobar molt còmode amb el ritme des de el principi fins al final, mantenint-lo constant. Aquesta regularitat va fer carbonato als seus rivals més directes, els quals anaven caient a partir de la mitja marató un darrere d’un altre, aconseguint finalment la primera posició en la seua categoria amb un registre de 02:50:09.

La nostra més sincera enhorabona per la grandíssima actuació realitzada per tots dos.

Agraïments al nostre patrocinador FACSA Aigües de Vinaròs

Alejandro Arroyo

2 Comments

Milio Posted on14:42 - 06/10/2019

Moltes felicitats a tots dos! Uns referents x a la resta d fondistes del club esportiu 👌👏👏

Alberto Arasa Posted on11:11 - 07/10/2019

Sóc amic de Paco de fa molts anys, gran resultat i millor persona !! em sento orgullós de la teua amistat
Els teus esforços per tot foment el millor fruït
Enhorabona Paco !!

Leave a Reply