101km La Legión

101km La Legión

El passat dissabte dia 11 de maig a les 9.30 h, se celebrà a la ciutat de Ronda (Màlaga), l’edició XXIV de la cursa del 101km 24h de la Legión amb un desnivell acumulat de 2.816 m. Esta prova, ja mítica en el panorama de l’ultrafons, va comptar amb la participació d’un total de 4.200 corredors en la categoria individual i de 1.100 en la categoria d’equips.

La prova de gran duresa, va comptar amb la participació de dos Vinarossencs coneguts per la seua afició a curses d’ultrafons, Paco Balastegui Contresas del Club Esportiu Vinaròs i Vicent Martorell.

Meritable l’actuació de Paco Balastegui, que va aconseguir la tercera posició de la seua categoria i una 37a posició en la general entre els 4.045 atletes que van aconseguir completar la prova, enregistrant un temps de 11h 16′ 45″.

Per la seua part, Vicent Martorell va demostrar una capacitat de sofriment increïble, al finalitzar la cursa amb una lesió de genoll i totalment acalambrat d’un dels bessons, tot i això va saber adaptar el seu ritme per a finalitzar la prova amb un temps total de 18h 36′ 08″

Enhorabona a tots dos.


Alejandro Arroyo

Leave a Reply