5K José Antonio Redolat València

5K José Antonio Redolat València

El passat diumenge 12 de Maig es va disputar la 9ª edició del 5k José Antonio Redolat a la ciutat de València, es tracta d’una cursa amb distància homologada i inclosa en el calendari de la FACV. Va reunir ahir més de 3.900 corredors en el districte de Campanar amb meta en les pistes d’atletisme de l’Estadi del Túria.

La millor marca femenina va ser per a Laura Domene del Metasport, amb un temps de 16:08, seguida per María Ureña i María Valero del Serrà i Metasport, respectivament. Domene batia el rècord femení de la prova.

D’altra banda, el corredor més ràpid va ser Enrique Herreros, del Redolat Team, amb 14:13, seguit d’Alejandro Pérez i Ciro Martín, del Fent Camí i Platges de Castelló, respectivament. Tots ells van entrar en un temps per davall de l’anterior rècord de la prova. Fins a quinze corredors van finalitzar la cursa amb un temps inferior als 15 minuts (ritme 3:00 / km), fet que demostra que es tracta d’un circuit extremadament ràpid.

Com en altres edicions anteriors, diversos atletes del Club Esportiu Vinaròs es van desplaçar a València on van gaudir d’una gran jornada i van obtindre uns molt bons resultats amb millors marques personals incloses.

Enhorabona als nostres atletes pels grans resultats obtinguts!

Pablo Ribera

Leave a Reply