39é Cros Ciutat de Vinaròs – Crònica

39é Cros Ciutat de Vinaròs – Crònica

El passat diumenge 28 de novembre de 2021 va tindre lloc a les pistes municipals d’atletisme la 39a edició del Cros Ciutat de Vinaròs, sisena prova puntuable en el circuit autonòmic de cros de la FACV i quarta prova puntuable per al circuit provincial “Diputació de Castelló”, el qual té com a propera cita el Cros de La Vall d’Uixò el 19 de desembre, ja que el Cros de Vila-Real ha sigut anul·lat.

A primera hora del matí les condicions meteorològiques no eren massa propícies, ja que el vent amb fortes ratxes va deslluir les curses dels més menuts, però els joves atletes no es van deixar acovardir i van completar la prova amb gran valentia.

A mesura que anava avança’n el matí, el vent va amainar i va permetre gaudir de l’espectacle de les curses de categories superiors.

En absoluta femenina i masculina, Natalia Maria (Redolat Team) i José Ignacio Giménez (Carnicas Serrano) es van proclamar vencedors.

En Master els guanyadors de la prova van ser Maribel Arenòs (Club Esportiu Vinaròs) i Ruswell Rodriguez (Delta València CA)

El cros popular va tindre en la seua V edició com a vencedors, a Erika Torner (Alcampo Scorpio 71) i a Guillem Segura (Club Esportiu Vinaròs).

En la categoria Sub8/10 va ser l’ atleta independent, Daniela Moya, qui va és emportar la victòria, al costat de Hugo Ros (Club Esportiu Vinaròs) en categoria masculina.

En la categoria de Sub12 va ser la atleta del Col·legi Diputació de Castelló, Laia Manrique, qui va aconseguir a victòria junt a Ruben Roig del Atletisme Vall d’Uixò. Per una altra banda, a la categoria Sub14 es van proclamar vencedors Naia Portoles (C.A. Deporte & Life) i Juan Marzal del C.A. Baix Maestrat.

En Sub16 i Sub18, van ser els atletes del Playas de Castellón els que es van proclamar vencedors, Natalila Pallas i Adam Boulhadi en sub 16 i Elisa Cerezo i Yasin Azzouzi en Sub18.

Finalment a la categoria Sub20 sols va haver-hi participació masculina, proclamant-se vencedor Andreu Madrigal del C.A. Vila-Real.

Amb un total de 269 atletes, el cros ciutat de Vinaròs, es consolida com una de les proves més antigues i amb més solera de tota la Comunitat, prova que seria impossible de realitzar sense el suport del nostre patrocinador i resta de col·laboradors, però especialment gràcies a la inestimable ajuda de totes les persones que de manera voluntària i altruista, treballen perquè aquesta prova siga una realitat.

Totes les clasificacions

Fotos cortesia de Juan Bordes


Més fotografies en:

Juan Bordes Fotografía

Maribel Arenós i Jose Antonio Miralles


Alejandro Arroyo

Leave a Reply