39é Cros Ciutat de Vinaròs

39é Cros Ciutat de Vinaròs

El diumenge dia 28 de novembre del 2021 tindrà lloc, a les pistes d’atletisme, la prova reina del Club Esportiu Vinaròs, el Cros Ciutat de Vinaròs.

Aquest cros és un dels més antics de la Comunitat Valenciana i en aquesta 39a edició, després de les restriccions per la COVID-19 torna amb gran il·lusió i més força que mai.

La prova és puntuable per al:

  • Circuit Autonòmic de Camp a través 2021 per la FACV
  • VI Circuit de Cros Provincial “Diputació de Castelló” 2021

El ja tradicional circuit es realitza a les pistes d’atletisme de Vinaròs i al solar que hi ha al costat, tenint com a novetat l’eliminació de la tanca que separava la pista dels terrenys adjacents, eliminant-se la gran rampa que existia per a salvar-la. En contraprestació, es crearan nous obstacles que garantiran un circuit exigent, però alhora, divertit.

Les inscripcions són gratuïtes per a les categories sub 12, sub 14 i sub 16, i aquestes es canalitzaran a través de l’entrenador.

Les inscripcions dels sub 10 i sub 8, també seran gratuïtes però deuran fer-se pels pares a través de H&J-crono

Les inscripcions dels atletes federats amb club, sub 18 i superiors es realitzaran a la plataforma Intranet RFEA i els atletes independents s’inscriuran a través del formulari d’inscripcions de la FACV.

V Cros Popular

Una vegada més, i a causa de la bona acceptació que ha tingut pel corredor, es realitzarà la V edició del Cros Popular. La intenció de donar a conéixer als aficionats del running aquesta disciplina de l’atletisme tan divertida. Podran apuntar-se els majors de 18 anys i se’ls tramitarà una llicència de dia. Les inscripcions es realitzaran a H&J-crono amb un preu simbòlic de 3 €.


Circuit del cros ciutat de Vinaròs

Reglaments:

El nostre agraïment a tots els col·laboradors i especialment al nostre patrocinador FACSA-Aigües de Vinaròs.

www.clubesportiuvinaros.es


Alejandro Arroyo

Leave a Reply