Asics Penyagolosa Trails (MiM i CSP) 2024

Asics Penyagolosa Trails (MiM i CSP) 2024

El passat dissabte 20 d’Abril es van disputar la 25ª edició de la MiM amb un recorregut de 60 kms i 3.300 metres de desnivell positiu i la 12ª edició CSP amb una distància de 106 kms i desnivell positiu de 5.600 metres.

Les dos curses tenen sortida a la UJI de Castelló i finalitzen a l’ermitori Sant Joan de Penyagolosa passant per poblacions com: Borriol, Useres, Atzeneta, Benafigos, Culla, Vistabella i Xodos.

La màgia de la MiM i la CSP és unir i fer de l’esport una tradició. L’orgull i la implicació dels habitants dels municipis pels quals transcorren totes dos proves és absolut. Una tradició que porta realitzant-se amb passió des de fa 25 anys que establix un vincle entre la part competitiva i l’amor que els habitants d’aquesta terra senten pels seus paratges naturals.

Com no podia ser d’altra manera, tres valents del Club Esportiu Vinaròs van participar en les dos curses. Per una banda, Emilio Querol va debutar en la MiM amb un temps de 9h 03 minuts i José María Mateu també va debutar i finalitzar la cursa en 11h 06 minuts. Per l’altra banda, Raül Vidal va terminar la seua quarta CSP amb un temps de 20h 21 minuts. Es tracta d’uns grans resultats tot i que van patir unes lesions en les últimes setmanes que no els van fer poder entrenar al 100%.

Cal destacar la gran actuació de Andrés Pascual (habitual a les pistes d’atletisme de Vinaròs) que debutava en la MiM i la va completar en 6h 12min quedant en la 13ª posició absoluta.

Enhorabona als nostres ultra-fondistes Emilio, José María, Raül i Andrés!

Pablo Ribera

Leave a Reply