Campionat Autonòmic S14 Pista Coberta

El diumenge 13 de març és va celebrar a València (Velòdrom Lluís Puig), el campionat autonòmic individual Sub-14, on competien els millors atletes infantils de la Comunitat Valenciana. Cinc atletes del Club Esportiu Vinaròs es van classificar per a participar-hi, gràcies als bons resultats aconseguits al llarg de la temporada.

El primer a competir va ser Sebastian Giménez que es va classificar al triple, aconseguint un 11é lloc amb una marca de 7,68 m.

Andreu Márquez i Rubén Miralles, entraren al concurs de salt amb perxa. Andreu va arribar fins a 1,90 m aconseguint un 6é lloc i Rubén amb un salt d’1,80 m que li va portar a la 9a posició.

El nostre marxador Ferran Jaime, va fer una molt bona cursa als 2.000 m, quedant en 4°
lloc i amb millor marca personal.

A la llargada, Hugó Mones que va fer un molt bon concurs, aconseguint un salt de 4,52 m que a més de ser marca personal, li va permetre pujar al pòdium en 3r lloc.

Els atletes Hugó i Andreu doblaren proves, corrent els 60 m llisos, aconseguiren un 31° i 32° lloc respectivament.

Un Campionat amb molt de nivell a totes les proves, tant en curses com en concursos.

Enhorabona als nostres atletes infantils per disputar un gran campionat i agraïments al nostre patrocinador Facsa-Aigües de Vinaròs.