Campionat Autonòmic S16 PC

Campionat Autonòmic S16 PC

Aquest dissabte dia 12 es va celebrar al Palau Lluís Puig de València el Campionat Autonòmic de Pista Coberta en categoria S16, on es van trobar els i les millors cadets de la Comunitat. Els i les nostres atletes no es van voler perdre la cita més important de pista en la temporada d’hivern, i fins a 13 van aconseguir la classificació per participar a les diferents proves, tot un rècord per al nostre club.

La primera representant del CE Vinaròs va ser Elena Arroyo, en salt de perxa, que va igualar la seva marca personal de 2’00m i aconseguí la posició 11a; la resta de concursos en què vam tenir participació van ser el llançament de Pes, amb Joan Ribera que va ser 6è amb mmp (millor marca personal) de 10’47m, i Júlia Mateu a la llargada, 8a i una marca de 4’79m; aquesta jove atleta ha demostrat un gran nivell en la PC, i de moment s’ha quedat molt a prop de diverses mínimes per al campionat d’Espanya de la categoria.

Els velocistes del nostre club es van estrenar al campionat amb la participació a semifinals de 60m tanques de Marta Zaragozà, que va realitzar una mmp de 10’’42, i Abel Julve a les semifinals de la mateixa prova amb 10’’65. Posteriorment, a les semifinals de 60mll, Abel va córrer en un temps de 8’’03, i Júlia Mateu, després de fer mmp (8’’16), va aconseguir classificar-se per a la final, on acabà finalment a la 7a posició del campionat.

Però va ser al fons i mig fons on el CE Vinaròs va comptar amb més representants; la primera prova en què van participar van ser els 1000m femenins, on Martina Contreras (mmp 3’34’’21), Clàudia Arroyo (mmp 3’40’’36) i Lola Ocaña (3’43’’11) van aconseguir les 12, 17 i 19a posicions respectivament. Els xics no es van quedar enrere, i Hugo Ramos va prendre la sortida a la prova més llarga del programa, els 3000mll, i després d’una primera part de la prova valenta, va pagar una mica l’esforç i va parar el crono en 11’’05, a pocs segons de la seva mmp i 15è. Finalment, destacar la primera posició de Noé Cantero a la segona semifinal dels 600m, en una emocionant cursa que li donava una mmp de 1’37’’18 i la 12a posició del campionat.

Tot i les bones actuacions viscudes fins el moment, l’atletisme també ens va mostrar seva part més dura, i aquesta vegada va ser per a Àgueda Cid, que tot i estar classificada als 600m no va poder participar per indisposició; també Héctor Fabregat, que va notar molèsties a la cama mentre escalfava i per precaució va optar per no prendre la sortida als 600m, i en especial Adam Mestre, un dels nostres atletes S16 més destacats i amb millors opcions de fer una bona classificació, i que va patir una forta lesió mentre competia als 300m; el desitgem una ràpida recuperació i li volem transmetre molts ànims.

Xavier Fontelles

Director Tècnic CE Vinaròs-Aigües de Vinaròs

Xavier Fontelles (Director Tècnic)

1 comment so far

Rosa Blanca Posted on22:20 - 14/03/2022

Quins campions i quin gran entrenador!

Leave a Reply