El proper dissabte 11 de novembre a les 9:00, tindrà lloc al Restaurant Calafat el tradicional sopar anual de fi de temporada, on celebrarem junts els èxits anuals, així com el lliurament de les corresponents premis.
Els menús son els següents:
Menú Adult (26,5€):
– Tosta de salmó regada amb soja dolça i encenalls de parmesà
– Embotits gran selecció acompanyats de pa amb puré de tomaca natural i oli d’oliva verge.
– Vieira farcida de marisc gratinada amb beixamel i cruixent de gingebre.
– Pateta de polp amb ceba confitada i salsa “molcajete”
Segon a triar.
– Rap del terreny al all i pebre, amb mariscos.
– Filet de porc ibèric rostit a baixa temperatura amb salsa de boletus.
Reposteria variada.
Vi de la casa i aigua mineral.
Cafés
Menú infantil (16,5€):
– Creïlles braves
– Calamars a la Romana
– Croquetes de pollastre i ceba
Plat principal:
– Pit de pollastre empanada amb creïlles fregides.
Postre. Gelat
Refrescos i aigua.
26,5 € per al menú d’adult, amb segon plat a elegir i el menú infantil amb un preu de 16,5€.
Cal que us apunteu al següent enllaç, actiu fins el dijous 08 de novembre a les 12:00 del migdia.
INSCRIPCIONS TANCADES
Per tal d’ampliar reserva, contacteu directament amb el restaurant.
Leave a Reply