Cros Ciutat de Vinaròs 2023

Cros Ciutat de Vinaròs 2023

El passat diumenge 19 de novembre de 2023 va tindre lloc a les pistes municipals d’atletisme l’edició 41 del Cros Ciutat de Vinaròs  prova puntuable en el circuit autonòmic de cros de la FACV i Campionat Provincial Individual Absolut, també es va celebrar el 7é Cros Popular.

Aquest cros es un dels més antics de la Comunitat Valenciana i es realitza a les pistes d’atletisme de Vinaròs  i al solar que hi ha al costat.

Els 311 participants van poder gaudir un fantàstic dia on la meteorologia va ser magnífica amb un matí completament solejat, sense vent i amb una temperatura màxima de 18ºC al migdia.

El cros va començar a les 10h del matí amb la categoria Sub14 femenina on es va proclamar campiona Balma Tena del C.A. Vila-Real, després a la categoria masculina va guanyar Antonio Collado del Col·legi Diputació Castelló.

A les 10.30h va ser el torn de la categoria Sub12 femenina amb la victòria de Joana Grañana del C.A. Baix Maestrat i després en categoria masculina es va imposar Ramón Abasolo també del C.A. Baix Maestrat.

La prova següent va comptar amb els més menuts Sub8 on van córrer tots junts xics i xiquetes on va guanyar la prova Bruno Aguilar del Club Triatló Vinaròs i en categoria femenina es va imposar Lucía Ramil del C.A. Playas de Castellón.

També en la categoria Sub10 van participar conjuntament les categories masculina i femenina, on van guanyar Ferrán Gallart del C.A. Playas de Castellón i Balma Andrés de Tritrail.

Sobre les 11.10h del matí es va fer el Cros Popular juntament amb les categories Absoluta i Màster femenina del Cros Federat on van córrer un total de 43 participants. Igual que els últims anys del cros popular, la victòria va tornar a ser per a Guillem Segura del C.E. Vinaròs en categoria masculina, mentre que Carla Masip del C.E. Vinaròs va arribar en primera posició de la cursa i es proclamava campiona en categoria Absoluta femenina. Beatriz Sorlí del C.A. Baix Maestrat va ser la guanyadora en categoria femenina del cros popular i Maribel Arenós del C.E. Vinaròs  va guanyar en la categoria Màster femenina.

A les 12.10h es donava la sortida del Cros Federat masculí on participaven les categories Sub20, Sub23, Absoluta i Máster. La cursa la va guanyar Jordi Ripoll del Vicky Foods Athletics i la resta de guanyadors  va ser:


CategoriaGuanyadorClub
Sub 20Izan RemolinaC.A. Baix Maestrat
Sub 23Guillermo BallesterosValencia C.A.
AbsolutaJordi RipollVicky Foods Athletics
MàsterTono GuillénCD and Life Almassora

A les 12.40h va ser el moment de la cursa femenina Sub16 i Sub18 on es va imposar Marta Beltrán del C.A. Vila-Real de Categria Sub16, mentre que en la categoria Sub18 va guanyar Victoria Feo del Valencia C.A.

Finalment, a les 12.55h es va disputar l’última prova del cros on van participar les categories Sub16 i Sub18 masculina. La cursa la va guanyar Aaron Baena del C.A. Kilómetro 42 de la categoria Sub18, mentre que Manel Madrigal del C.A. Vila-Real va guanyar en la categoria Sub16.

Convé destacar que els atletes locals del C.E. Vinaròs Hugo Ramos i Martina Contreras van ser Campions Provincials S18 i Abel Julve i Aya Ameskour 3rs.

Amb un total de 311 atletes, el Cros Ciutat de Vinaròs, es consolida com una de les proves més antigues i amb més solera de tota la Comunitat, prova que seria impossible de realitzar sense la inestimable ajuda de totes les persones que de manera voluntària i altruista, treballen perquè aquesta prova siga una realitat.

Enhorabona a tots els participants!

A continuació podeu trobar tots el resultats:

Agraïments a Jose Antonio Miralles per la seua galeria fotogràfica:

Agraïments a Juan Bordes per la seua galeria fotogràfica:

Pablo Ribera

Leave a Reply